lørdag 26. juni 2010

Et fantastisk sted!

I dag var jeg sammen med min sønn og niese på sommermarked hos Randesund Lysstøperi. Dette var som vanelig veldig koselig med gratis ridning for barn, kattunger, kaniner, hester, geiter og kyllinger. Blomster fra eget gartneri og ikke minst handling til mor og hjem blant utrolig fine og koselige varer på den gamle løa.


Som dere sikkert skjønner lå alt til rette for noen deilig timer for både mor og barn! Men toppen av kransekaka, rosinen i pølsa, prikken over i'en, eller kall det hva du vil, var årets nyhet.... Et utrolig idyllisk parkanlegg med et lysthus som rommet en koselig kafe med bl.a. hjemmebakt skillingsboller og Sockerdrikk! (mange superlativer her, men jeg ble rett og slett litt satt ut av en slik idyll!)

En liten dam med gullfisker hadde de også laget....


Hva skal man si? HERLIG.......


Inne var det blomster over alt.


Sjarmerende syns jeg!


Ikke ofte man kan sitte i slike omgivelser og nyte en hjemmebakt kanelbolle.

Som dere sikkert skjønner anbefaler jeg alle som befinner seg i nærheten av Kristiansand til å ta en tur til Randesund Lysstøperi. Butikken på løa er åpen alle dager i sommer og Kafeen skulle være åpen hver dag i Juli. God tur!
Og dagens fangst? En "tavle" hvor jeg har tenkt til å henge smykker, en kurv jeg har tenkt å bruke til doruller, en Cosmos sommerblomst. Og sist, men ikke minst noen nye deler til det nye Green Gate serviset mitt som jeg har blitt SÅ glad i !