lørdag 26. september 2009

Badet nærmer seg ferdig

Nå nærmer det seg endelig at badet er ferdig. Det tok så lang tid før flisleggerne kunne begynne. Grunnen til det var at snekkeren ble syk rett før han skulle til å bygge kassen rundt toalettet, badekaret og skittentøysjakten. Det var 3-4 lange uker å vente på at han skulle bli frisk. Og da han endelig var tilbake var flisleggerne i gang med en annen jobb mens de ventet på at det skulle bli klart hos oss. Her ser dere noen bilder fra hovedbadet, de har også flislagt gjestebadet og tre gulv i underetg.
Her ser dere hvor dusjen skal stå. Vi skal ha helt enkle glassdører uten noe lister, bare noen enkle knottehåndtak. Resten av gulvet er sparklet opp noen cm for å prøve å unngå at for mye vann renner ut på gulvet.

Det grønne her er baksiden av et speil som skal limes opp på veggen over innredningen. Innredningen er 140 cm brunsort heltre med dobbel Corian vask.

Vi venter på at badekaret skal flises inne. Dette skulle egentlig blitt gjort på fredag, men da rørleggerne var her på torsdag for å montere det, viste det seg at vi ikke hadde fått med sett for fylling via overløp. Var helt tilfeldig at vi fant ut av dette. Rett før de skulle gå nevnte rørleggerne "at nå har dere bare fylling via denne hånddusjen". Ble litt forvirret å sa at det skulle fylles via overløpet. Da sa han at det hadde han aldri hørt om at var mulig på vanlig badekar, bare med bobler. Ble litt usikker, men mente absolutt at jeg hadde bestilt det. Tok en telefon til en rørleggerkamerat og han bekrefte at det var fullt mulig, bare man bestilte dette settet sammen med badekaret. Rørleggeren ringte senere på dagen og sa at han hadde sjekket opp i det og at vi hadde rett, men at det var pakket feil i Tyskland. Blir prioritert som haste-haste sak slik at vi forhåpentligvis får det på mandag el. tirsdag. Da kan det mures inne dagen etter. Flaks at vi oppdaget og fikk ordnet opp i dette, ellers så hadde jeg blitt rimelig lang i masken om det bare kom vann fra hånddusjen når jeg skulle fylle vann i karet!!! Så lærte også rørleggeren noe nytt!!
Hadde opprinnelig tenkt at det skulle være lyse 10x60 fliser på karet, men lurer på om det ikke er blir finere med brune her? Hører gjerne på hva dere synes!

1 kommentar:

 1. LEKKERT!!!
  Jeg liker de flisene altså!!! Er så fornøyd med valget!!:)
  Var jo veldig fint å kombinere de med mørke fliser!
  Tror nok jeg hadde valgt de mørke til å bygge inn badekaret med...

  Ser dere skal ha samme dusjløsning som vi skal ha! Morsomt at vi liker det samme:)
  Badekaret så også ganske likt ut som vårt:)

  Kjedelig at dere måtte vente så lenge for å få ting ferdig.... Jeg er også temmelig lei av venting nå...
  Røreggeren begynner hos oss i morgen, så håper de er ferdige innen neste helg!

  SvarSlett