onsdag 4. november 2009

Endelig inne i nytt hus!!


Det er så deilig å bo i det huset vi har tenkt på, planlagt og jobbet med i over 2 år!!
Lørdag 17. oktober kom endelig dagen vi har sett fram til så lenge. Vi leide flyttebil og flyttet det aller meste med to lass denne dagen. Det meste var godt planlagt og gjennomtenkt så det gikk veldig greit. i løpet av en time og et kvarter var første lass med esker og møbler tømt og plassert der det skulle stå! (eskene var selvfølgelig ikke utpakket!) Tusen takk til dere som var med oss og hjalp oss denne dagen, dere var til utrolig god hjelp!!
Selv om vi har flyttet inn og vi føler at dette er hjemmet vårt, er det fortsatt ting å gjøre. Hallen nede er ikke 100% ferdig, skal male et strøk til, også skal snekkeren bytte ut ytterdøra og legge beslag i stål rundt denne. Det viser seg at døra er hengslet feil vei i forhold til tegninger og det er litt dumt for de som ringer på blir liksom stående bak døra når den åpnes.
Er så langt veldig fornøyd med resultatet og gleder meg til siste finishen for å få det mer hjemmekoselig. Gleder meg veldig til å ta fatt på dette! Fortsatt er ingen bilder kommet på veggene og vi skal kjøpe nye salongbord og tepper til å ha under dem. Må også få bestilt noe til å ha i vinduene. Tror det blir en blanding av plisse- og rullegardiner. Satser på at alt dette er på plass til jul. Gleder oss så veldig til å feire jul her sammen med resten av slekta!

2 kommentarer:

 1. Gratulerer med innflytting!!! Er det ikke herlig??? Ser at vi kom i hus omtrent samtidig:)
  Gøy å se bilder og lese det du skriver!

  Bloggen min er lite oppdatert i det siste.
  Men nå har vi endelig fått internet, så da blir det forandring på det:)
  Som du sier, vil jeg helst at alt skal være 100 % ferdig før jeg legger ut bilder. Men innser jo at det kommer til å ta tid:) Så blir nok noen halvferdige bilder herfra etterhvert!

  Høres nå forresten ut som om dere er veldig effektive og har kommet godt i hus:)

  Nyt dagene!

  SvarSlett
 2. Hei Marta!

  Veldig koselig å få tilbakemelding av deg.

  Vi koser oss stort i huset, men føler ikke helt at jeg har tid til å sitte ned å nyte det. Er alt for mye jeg føler jeg har lyst til og burde gjøre.

  I kveld var det min tur til å ha det månedlige "kusinetreffet" så har hatt besøk av 4 jenter her. Var deilig å sitte ned å slappe av og vise fram resultatet. Fikk tatt noen bilder før de kom, så har tenkt å legge ut noen av disse i morgen.
  Gleder meg veldig til å se bilder fra huset deres også, har store forventninger til dem:-)

  Kos deg i det nye hjemmet deres!

  Linda

  SvarSlett