lørdag 30. januar 2010

Lenge siden......

Hei igjen!
Det er nesten to mnd siden forrige innlegg nå. Det har vært en periode med en blanding av en følese av å endelig kunne slappe av og la hverdagen synke inn, samtidig som det stadig er småting som skal gjøres ferdig.
I dag var den siste deadlinen vi hadde for å bli ferdig med ting og tang. I dag hadde nemlig Konsmo Hus visning her for å vise fram huset vårt til potensielle kunder. Var usikker på hvordan fremmøtet ville bli, men i løpet av de tre timene det stod på var det et jevnt tilsig hele veien. Det var over all forventining og det var veldig hyggelig å få så mange positive tilbakemeldinger.
Denne hadde Konsmo Hus med i dag, synes den var veldig fin!

Etter to og et halvt år med planlegging og bygging er det utrolig gøy å høre at også andre synes vi har lykkes i å lage et koselig hjem for den lille familien vår.

5 kommentarer:

 1. Hei! Hørtes spennende ut med "visning" da! Og kjekt at dere får positiv respons! Ingenting som er bedre enn det, når man har lagt ned både mye tid og penger i et slikt prosjekt!:)

  Takk for veldig hyggelig kommentar på bloggen min:) Det var fine ord:)

  Synes det å få venner i nabolaget betyr utrolig mye! Vi var heldige der vi bodde tidligere, og det er ikke bare lett å flytte til et nytt sted.
  Flott at dere har fått naboer! Og at dere begynner å bli kjent! Er jo en kjempefordel at dere er mange som flytter inn omtrent samtidig! Det må være det beste utgangspunktet for et hyggelig og sosialt nabolag!
  Var min drøm å bygge i et helt nytt byggefelt, men det dukket aldri opp noe slikt... Så ble vi utolmodige og hadde ikke lyst å vente lenger:)
  Så jeg misunner dere det:)

  Håper du har hatt en koselig helg!
  Her har det vært besøk og full rulle!:)

  SvarSlett
 2. Hei Linda!

  Finner ingen epostadresse til deg, så prøver meg her. Jeg er journalist i Fædrelandsvennen Bolig, og lurer på om du vil sende meg en mail? heidi.loland.andersen@fvn.no

  Takk :)

  SvarSlett
 3. Hei,
  så fin farge du hadde i stue. Hvilken farge er det? Er det sand?
  På forhånd tusen takk:-)

  SvarSlett
 4. Nei, det er ikke Sand, den er mer grå enn vår som er mer brun. Fargen heter Marakesh, veldig fornøyd med den. Har den både i stua, toalett nede ved ganga og i en fondvegg i loftstua.Ei venninne har også brukt den nå etterpå på kjøkkenet og det er blitt veldig fint der også. Er en nokså mørk farge egentlig, men med lyse møbler og lister pluss endel vindusflater gjør den seg utrolig godt synes vi. Nede på toalettet har vi sorte fliser på gulv og en vegg og der er den helt annerledes, men tøft der også!

  SvarSlett
 5. Takk for svar. Det ser ut som dere har skapt et flott hjem. Snart er det vår tur:-) Kos dere med et nytt flott hus :-)

  SvarSlett