lørdag 30. januar 2010

Stua er endelig ferdig innredet!

Nå er endelig stua så og si ferdig. Fikk nytt bord i forrige uke og rullegardinene som skulle bli levert før jul, ble endelig levert og montert i går. Er veldig fornøyd med begge deler!
Vi hadde egentlig planlagt TV på denne veggen, men fant ut at vi dropper TV i stua til vi savner det. Kjenner meg sjøl så godt at jeg vet at jeg fort blir sittende hele kvelden å glane i stedet for å gjøre andre ting. Som å lese, håndarbeid og lese blogger for eksempel. Så nå har vi TV kun i loftstua og trives godt med det.

Det er ei vanlig Expedithylle fra IKEA, enkel og grei. Syns egentlig den gjør seg greit her. Skulle gjerne satt inn litt andre ting her, men med ei lita tulle på snart ett år må man velge med omhu hva som skal stå tilgjengelig.

Denne lampa er forresten fra Herstahl, godt fornøyd med den....

3 kommentarer:

 1. Hei linda,
  Hvor har du kjøpt det maleriet fra? Det virket så kjent...eller motivene virker veldig kjent.

  SvarSlett
 2. Hei! Det er kjøpt på Bohus eller Skeidar. Det er originalt maleri, men de hadde mange tilsvarende bilder, så sjansen er nok stor for at du har sett det før. Er malt av ei som heter Annemette Hylleborg fra Danmark.

  SvarSlett
 3. Takk skal du ha, å må bare få si at du/dere har et nyyyyydelig hjem! Du må fortsette å blogge...ble så inspirert av ting dere har gjort..som feks senga til guttungen, kleshengern i gangenosv. Veldig bra!!!

  SvarSlett