lørdag 26. juni 2010

Et fantastisk sted!

I dag var jeg sammen med min sønn og niese på sommermarked hos Randesund Lysstøperi. Dette var som vanelig veldig koselig med gratis ridning for barn, kattunger, kaniner, hester, geiter og kyllinger. Blomster fra eget gartneri og ikke minst handling til mor og hjem blant utrolig fine og koselige varer på den gamle løa.


Som dere sikkert skjønner lå alt til rette for noen deilig timer for både mor og barn! Men toppen av kransekaka, rosinen i pølsa, prikken over i'en, eller kall det hva du vil, var årets nyhet.... Et utrolig idyllisk parkanlegg med et lysthus som rommet en koselig kafe med bl.a. hjemmebakt skillingsboller og Sockerdrikk! (mange superlativer her, men jeg ble rett og slett litt satt ut av en slik idyll!)

En liten dam med gullfisker hadde de også laget....


Hva skal man si? HERLIG.......


Inne var det blomster over alt.


Sjarmerende syns jeg!


Ikke ofte man kan sitte i slike omgivelser og nyte en hjemmebakt kanelbolle.

Som dere sikkert skjønner anbefaler jeg alle som befinner seg i nærheten av Kristiansand til å ta en tur til Randesund Lysstøperi. Butikken på løa er åpen alle dager i sommer og Kafeen skulle være åpen hver dag i Juli. God tur!
Og dagens fangst? En "tavle" hvor jeg har tenkt til å henge smykker, en kurv jeg har tenkt å bruke til doruller, en Cosmos sommerblomst. Og sist, men ikke minst noen nye deler til det nye Green Gate serviset mitt som jeg har blitt SÅ glad i !

6 kommentarer:

 1. Ha ha, det er jo bare supervittig!! Både jeg og venninnen min kjøpte 24 glass, HVER! Så en stabel med 48 glass sirlig stablet rett ved disken kan meget lett forveksles med en utstilling. Men fine glass da;-) Fikk du med deg noen hjem? Tror det var et par esker igjen etter vi hadde forsynt oss... hi hi;-)Så dumt at jeg ikke kjente deg igjen på H&C åpningen!

  Jeg elsker Randesund Lysstøperi, og hadde faktisk tenkt å ta turen dit til søndag! Nydelig plass, og med den flotte uteplassen de har laget i år så gleder jeg meg enda mer!Hvis du er i Arendal en gang må du ta turen til Løddesøl gård! Mye av samme konseptet med kafe, galleri og stor interiør/klær avdeling. Ikke så kjent, og litt utenfor allfarvei, men veldig hyggelig plass:-)

  Så gøy å se at du blogger enda, selv om huset er ferdig:-) Spennende å følge med på utearealene deres og sånn etterhvert! Håper du fortsetter å dele med oss.

  Kos deg i godværet!

  Lakka

  SvarSlett
 2. De har så mye fint der:-) Må nok ut en tur dit snart:-) Så fin kurv til dorullene. Har ikke fått kjøpt meg det enda, men har det i bakhodet:-)
  Så koselig at de har fått fisker:-) Det er så stas med dyrene. Barna kan se på dyr, og så kan mor shoppe:-) Perfekt! He he.

  Ha en fin uke:-)

  SvarSlett
 3. Verden er jammen meg ikke stor :))
  Så gøy da at du har vært her før !! Du må hilse til Espen og Mari å si at vi storkoser oss her ute :))
  Rart med det at man får et bilde oppi hodet om hvor de forskjellige bor og sånn :)Er flott ute med Ålefjærveien, men som du ser er det et stykke herfra. tror jammen meg jeg husker huset ditt fra da du var i Bolig. Var dere noen av de første som flyttet inn eller husker jeg feil ?? Jeh leser alle disse reportasjene med ørneblikk skjønner du haha :))

  Sååå flott det er blitt på Lysstøperiet !! Har meg noen turer ut dit ja, men er lenge siden nå. For en fantastisk flott plass !!!Så der skal jeg snart ut igjen !!!

  Ha en fin dag.. Her kommer jeg tilbake.. Utrolig flott og lekkert hus du har !!

  Klem,Kari

  SvarSlett
 4. Jeg har bare vært på Randesund lysstøperi ei gang. Det var til jul for maaange år siden. Vi syntes det var kjempe koselig, men har liksom aldri fått tatt turen ut igjen. Det så jo kjempe flott ut der om sommeren da:) Men er det åpent fortsatt eller er det stengt for sesongen? Kanekj åpent i helgene fortsatt?

  SvarSlett
 5. Hei!
  Husbygginga går sakte men sikkert framover. Veldig spent i dag, for ska snakke med dem som skal planere tomta. Vi har fått godkjent byggesøknad, så er snart i gang!
  Har begynt å kjøpe inn litt ting, men ikke mye enda:) Veldig spennende, og er utrolig greit å kikke på forskjellige byggeblogger:) Lærer mye!

  SvarSlett
 6. Hei hei,

  Her dukket det jammen opp en nydelig blogg jeg ikke hadde sett før. Har sittet og kost meg litt med bildene dine. For et fantastisk hus dere har bygd!! Helt nydelig:)

  Håper dere stortrives i huset og at sommeren har vært fin!

  Stor klem

  SvarSlett