søndag 28. mars 2010

Nærmer seg slutten for blogginga mi nå.

Nå er det omtrent ett år siden snekkerne begynte på huset vårt, og det er 7 mnd siden jeg begynte på denne byggebloggen.

Det er 5 mnd siden vi flyttet inn nå og jeg begynner og se meg ferdig med innredningen. Tenkte jeg derfor vil vise dere rom for rom hvordan resultatet er blitt før jeg avslutter bloggen, som jo ikk lenger er noe byggeblogg. Har tenkt tanken på å begynne en ny blogg, men har kommet til at jeg ikke har tid/er villig til å bruke så mye tid på dette som man bør for å ha fullt utbytte av det. Selv om jeg har oppdatert veldig sporadisk de siste mnd har jeg fulgt med på flere blogger og kommer nok helt sikkert til å fortsette med det! Har fått mye inpirasjon og tips som jeg har tatt med meg. Tør også påstå at min interesse for interiør har blomstret etter jeg oppdaget Blogglandia.

Tenkte jeg aller først ville vise dere hvordan vi har det i hallen vår:


Speilet og stolen er fra Ikea, Tapetet er Wood fra Cole & Son, er veldig fornøyd med den. Har forresten brukt rester av tapeten i ryggen på en bokhylle på loftstuen.


Her har jeg jukset litt. Treet har jeg nemlig lagd selv! En venninne hadde lagd en kopi av Swedese sitt tre. http://www.swedese.se/ovriga/tree-194-vagg/ Selv kopierte jeg kopien, men måtte forminske det for å få det smalt nok til å passe på denne veggen. Sparte noen tusen på det!

Koselig om du legger igjen en kommentar om ha du synes om resultatet. Ros og ris mottaes med takk!

5 kommentarer:

 1. For en utrolig innbydende gang dere har! Ble kjempe flott! Helt imponert over treet du har laget selv!! Gleder meg til å se resten av huset! =)

  SvarSlett
 2. Hei Marie!

  Så gøy å høre at du liker det vi har gjort.

  ER ekstra hyggelig å få tilbakemeldinger av bloggleserne.

  Linda

  SvarSlett
 3. Jeg driver å leser meg nedover bloggen din nå, vi driver å bygger i samme område som dere skjønner du så jeg leste om deg i avisen idag :-) Utrolig fint du har fått det!! Og den tre-stumtjeneren ble jo kjempeproff! Hvordan lagde du denne?? Ser at den stilen du har er veldig lik den jeg har lyst på så jeg blir nok inn her litt og "stjele" noen ideer ;-) Vi bygger bare rekkehus da så vi har ikke så mange muligheter til å endre..men av interiør og farger står vi heldigvis ganske så fritt :-) Nå må jeg lese videre her :-)

  SvarSlett
 4. Hei Sally!

  Kosellig å høre:-) Bare smigende om du vil stjele noen ideer.

  Ang det treet, så la jeg bare treet til venninna mi på ei MDF-plate og tegnet rundt, måtte forminske litt for å få det smalt nok. Så tok mannen å skjærte det ut med ei "rotterumpe". Og så malte jeg det med samme maling som listene slik at det ble litt blankere enn veggene.

  Lykke til med husbygging! Hvor bygger dere? Er det langt herfra?

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett