onsdag 31. mars 2010

Loftstua

Her ser dere loftstua vår som også har en fantastisk utsikt! Ikke helt fornøyd med møblene her, men det får komme etterhvert.
Denne veggen er 4 m høy så det ble litt stusselig over TV'en her. Et bildet var ikke akkurat løsningen her, kom på at veggord måtte være ideelt og er godt fornøyd med den løsningen. Veggord fra http://www.happylines.no/.

Gangen går tvers gjennom huset. TV benken og hyllen er Bestå serien fra Ikea.


Denne hyllen/skapet reddet mange ting fra søpla! Med sine 256 cm over gulvet er det god plass til ting som det ikke var plass til andre steder!

Rester fra tapeten nede i hallen gjorda at hylla ikke ble for mørk.3 kommentarer:

 1. Heisann! Så fint dere har fått det:) Likte spesielt godt lampene i taket på loftet! Hvor har du kjøpt dem? Pris?
  Vi er helt i begynnelsen av planlegging av nytt hus. Har funnet hvilket hus vi skal bygge, men hoder på å tegne litt om:) Mye spennende valg å ta!

  SvarSlett
 2. Hei Landsbyjenta:-)

  Takk for skryt! Lampene kjøpte vi på Lampemagasinet. Vi var heldige å få dem for halvpris på flyttesalg. Betalte 1200 kr for alle 4!De hadde dem i flere størrelser, vi kjøpte de største. De har noe tilsvarende mange steder, mener de har på Ikea også.

  Skal stikke innom bloggen din å se. Spennende med husbygging, mange valg å ta det er helt sikkert!

  SvarSlett
 3. Hei! Vi skal bygge i Vennesla:)
  Huset vi skal bygge heter F 209 i katalogen vår. Vi skal løfte kneveggene litt, så loftet blir enda litt større enn på tegningene.
  Vi har faktisk vært og sett på tidsvarende hus på Søm, så vi vet hva vi går til:)
  Veldig spennende, og jeg grugleder meg! Vi (les: mann og svigerfar) skal gjøre det meste sjøl, skal bare kjøper skallet av Konsmo.

  SvarSlett