tirsdag 6. april 2010

Bad

Hovedbadet vårt.

Leita lenge før jeg fant et badekar som var smalt nok til å få plass til på badet, valget falt til slutt på et fra Duravit. Legg merke til luka i hjørnet som er skittentøysjakta vår. Dette er en av løsningene jeg er aller mest fornøyd med i hele huset. Med 3 etasjer er det helt klart at det hadde blitt mye skittentøy slengende rundt på badet før jeg hadde kommet så langt at jeg hadde fått bært det ned til vaskerommet nede.

Innredningen er levert av kjøkkenleverandøren vår Designa.

Dusj vegger fra Ducholux

4 kommentarer:

 1. Kjempe lekkert bad! Kan jeg spørre om hvilken hvitnyanse dere har valgt å ha på veggene og tak? Jeg tenker på stue og entre.

  Utrolig lekkert hjem dere har laget :)
  //Christine

  SvarSlett
 2. Hei Christine!

  Takk for kompliment! Er veldig koselig når lesere legger igjen livstegn:-)

  Vegger og tak er malt i 0502-Y Eggehvit

  Natta!

  Linda

  SvarSlett
 3. Takk for svar :) Vi vurderer eggehvitt, refleksjon og letthet. Ikke lett! Kan tenke oss samme farge på vegger og tak.

  Dere har et virkelig nydelig hus!

  SvarSlett
 4. Tenkte oss egentlig ikke så mye om før vi valgte den nyansen der vi skulle ha hvitt. Valgte det de fleste velger tror jeg. Er i allefall fornøyd med at vi har samme på vegger, tak og lister bare i ulik glansgrad.

  I stuen og kjøkkenet derimot hvor jeg ville ha noe annet gikk jeg veldig mange runder med meg selv før valget ble tatt. Heldigvis er jeg strålende fornøyd med valget som ble tatt! Skal prøve å få lagt ut bilder fra stua i løpet av kvelden

  SvarSlett