onsdag 7. april 2010

Kjøkkenet

Jeg har vist kjøkkenet flere ganger tidligere, men her kommer noen oppdaterte bilder. Sitter nå foran PC'en her og skriver og koser meg med det!

De små krydderkrukkene har jeg arvet etter farmor. Er veldig glad i dem. I kurven her ligger post (les regninger) som tidligere lå i en bunke på stuebordet. Deilig å få dem bort!

Kjølehjørnet er helt uvurderlig....

Dette bildet er fra jula... Skikkelig dårlig kvalitet, men sliter med å få gjengitt litt stemning på kjøkkent med kameraet mitt. Har mye å lære om fotografering, lyssetting, blender og lukker og alt det der....

Jeg er tilhenger av løsninger som gjør hverdagen enklere. Disse kurvene bruker jeg som mellomstasjon for papiravfall og tomgods før det kommer i søpla. Kjenner meg sjøl så godt at jeg vet at jeg ikke tar turen ned i kjelleren med tomflasker og middagsglass daglig, så denne løsningen er jeg veldig fornøyd med!


Påske hos oss.


3 kommentarer:

 1. Tusen takk for koselig hilsen:)
  Dere har et kjempefint kjøkken:)
  Må si jeg misunner deg de krydderkrukkene etter farmoren din..he,he..:)
  Godt det er flere en jeg som kjenner seg selv..he,he..har tenkt å ha noe lignende som deg å sortere papir,glass og plast i på kjøkkenet eller vaskerommet jeg også:)
  Godt med alt det er et system på;)
  Så bra du likte gulvet, vi ble kjempefornøyde med det:)Skal ha det i hele loftetasjen også, så gleder meg til å få sett det der og..men der er de ikke begynt å platekle enda..sukk..så lenge å vente:)

  SvarSlett
 2. Så gøy å se:) Jeg fikk en ide om å ha samme type vindu som du på kjøkkenet, i stedet for vanlig størrelse. Lurt!

  SvarSlett