tirsdag 20. april 2010

Vaskerommet

Her er vaskerommet vårt.


Et av mine "must-have" da vi startet planleggingen av huset, var at jeg ville ha vaskerom med garderobe for hele familien i tilknytning til bad og soverommene. Planen var da at man kunne sortere skitne klær med en gang man tok dem av seg, ferdig sorterte klær rett i maskinen, fra tørketrommel/tørkesttiv og inn i skapet og at vi kunne gå fra dusjen og inn i garderoben.

På denne måten kunne vi slippe hauger av skitne klær som hopet seg opp på badet i 3etg og bæring av baljer med rene klær på sightseeing på alle soverom før alt var på plass.

Det viste seg dessverre at dette var vanskelig å gjennomføre i huset vårt hvor det var et krav om maks 80 m2 grunnflate. Vi fikk ikke plass til alle rommene vi ønsket oss i samme etg. Vi ønsket heller ikke å ha vaskerommet i 3.etg der soverommene ble planlagt på grunn av fare for lekasje.
Kompromisset ble at vaskerommet ble plassert i 1.etg og at vi plasserte garderoben mellom badet og soverommet i 3. Og i og med at vaskerommet ligger under gjestebadet i 2. etg og hovedbadet i 3, åpnet muligheten for skittentøysjakt seg!Vi har derfor luke i veggen på badene for skittentøy, dette kommer rett ned i en kurv helt til venstre på øverste bildet. Og i de to skapene lengst til venstre under benken har vi 4 beholdere hvor vi sorterer klærne etterhvert.

Så selv om det ikke ble helt som vi (jeg) planla i begynnelsen er vi godt fornøyd med resultatet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar