tirsdag 20. april 2010

Da takker jeg for meg!

Etter nesten 10 mnd med blogging takker jeg for meg!

Jeg har på disse mnd delt deler av byggeprosessen med dere. Nå er det et halvt år siden vi flyttet inn, og jeg har i de siste uken presentert det ferdige resultatet til dere. Og jeg føler meg nå ferdig med denne byggebloggen.

Jeg vil takke for alle fine og koselige kommentarer, det gjør det ekstra gøy å blogge. Jeg vil også takke dere andre bloggere for inspirasjonen jeg har fått gjennom å følge deres blogger. Jeg var ikke spesielt intressert i interiør tidligere, men må innrømme at jeg har fått meg en ny hobby.

Selv om jeg nå "offisielt " avslutter bloggen skal dere ikke se bort fra at jeg kommer til å legge ut et innlegg i ny og ne, for jeg har fortsatt noen prosjekter på gang som jeg ikke er ferdige med. Jeg kommer også til å følge med på flere av deres blogger for fortsatt og suge til meg inspirasjon og hygge. Og skulle noen ha spørsmål så kommer jeg til å følge med slik at jeg kan svare på dette også. Jeg er også selvfølgelig glad for å høre hva DU synes om resultatet og er takknemmelig for ros og ris!

Ha en god vår alle sammen og lykke til med deres egne prosjekter, dere går alle spennende tider i møte!

7 kommentarer:

 1. Hei!
  Det har vært veldig gøy å følge deg, bloggen og husbyggingen! Kjempefine innlegg som viser hvordan dere har fått det! Du har god smak og det virker som om dere har fått et både praktisk og flott hus!
  Håper dere trives!
  Klem!

  SvarSlett
 2. Hei:-)

  Så deg i avisen:-) Så fin blogg du har:-) Håper du fortsetter å blogge litt av og til. Gøy med en nabo som har samme interesse:-)

  SvarSlett
 3. Heisann! Så gøy å se deg i avisen, dere har fått et nydelig hus! Vet ikke om du helt husker meg, men jeg er Linda som før jobba der du jobber nå, bare i QA avd. Jeg har også en interiørblogg om hus og hjem, må bare ta en visitt der hvis du har lyst :) Ha en strålende tirsdag! Klem Linda
  Min blogg: http://husetpaaterrassen.blogspot.com/

  SvarSlett
 4. Hei
  Så reportasjen i avisen i dag, utrolig fint du har det.
  Er det mulig å få vite navnet på fargen du har på veggen i spisestuen?

  SvarSlett
 5. Hei Linda,

  Så morsomt! Jeg var innom bloggen din for første gang denne uken, og plutselig var vi sammen i reportasjen i FV. Så gøy:-)

  Dere har fått et kjempetøft hus! Og jeg misunner dere som er ferdige med byggingen. Kan ikke vente med å få huset "for oss selv" snart. Man blir jo litt lei av alle disse håndverkerene. Hoho!

  Håper du blogger litt innimellom selv om huset er ferdig:-)

  Lakka

  SvarSlett
 6. Hei alle sammen og takk for hyggelige tilbakemeldinger!

  Marta: Jeg kommer HELT sikkert til å fortsette med å følge med deg og ditt på bloggen din fremover. Det var jo den som gjorde at jeg begynte selv. Har tatt med meg mange tips og ideer. Det var vært veldig gæy å følge bloggen din fra å være byggeblogg til å være en altmuligblogg. Lykke til videre!

  Camilla: Har kommet over bloggen din tidligere og venter spent på bilder fra huset deres! Du må gjerne komme bortom en dag om du har tid. Skal gi beskjed nestegang vi har nabolunsj!

  Linda: Selvfølegelig husker jeg deg. Skal legge meg til som følger og i blogg listen min!

  Gry: Fargen heter Marrakesh, er veldig godt fornøyd med den! Har skrevet mer om den i tidligere kommentarer. Bygger du Kristiansandsområdet? Har du blogg?

  Lakka: Litt skummelt å være i avisa, må innrømme at jeg grudde meg litt, men ble OK. Har ikke fått tid til å se så mye på bloggen din ennå, men kommer nok til å følge deg framover. Ser ut som et veldig koselig hus, med fine detaljer.
  Du har rett i at det er deilig å få huset for seg sjøl, vi har fortsatt en håndverker inne i ny og ne for å rette på småting, men nå er det bare koselig å treffe dem igjen.

  Når regner dere med å flytte inn? Lykke til i innspurten!!

  SvarSlett
 7. Tenk at du ikke var spesielt interessert i interiør, alt er jo sååååååååååå lekkert!!!!
  :))

  SvarSlett