fredag 7. august 2009

Heine sitt rom

Har erfart at det er vanskelig å finne tapet til gutterom. Visst finnes det masse tapeter med Batman, Spiderman og den slags, men det synes jeg ikke er noe for en 4 åring. Det finnes også av SmåEinsteins og Mikkes Klubbhus, men jeg har heller ikke lyst på en tapet med noe han synes er kjempegøy nå, men "ut" til neste år igjen. Valget falt til slutt på en "jungelserie" fra boka "Kids@home" fra Borge.
På den veggen med døra er det tegninger av giraffer, elefanter, neshorn, sebraer osv. de er veldig søte. På den stripete veggen har jeg planer om å bygge en seng oppå 3 hvite Malm kommoder fra IKEA med en høyde på 123 cm. På denne måten sparer vi masse plass, tror stripene blir kule over den senga da. De ensfargede veggene er malt i "Elfenben", men er ikke helt fornøyd med den. Var egentlig meninga å ha en svak gul i stedet for hvit for å stå bedre til temaet, men jeg syns den sluker så my av det grønne fra de andre tapetene slik at den ser litt "gusjete" ut. Tenker litt på å blande en rest med denne malingen med Egghvit for å dempe den litt.
Kronen på verket på dette rommet blir en stickers med foto av en elefant. Denne er 100 x70 cm og ruver skikkelig! ....bare synd jeg sliter med å få plass til den....

3 kommentarer:

 1. Så gjennomtenkt alt hos dere er!!! Stilige tapeter du har valgt! Og den sengeløsningen tror jeg blir super!

  Har du bilde av den store elefanten??
  Lurer også på å ha en stor wallstickers på barnerommet, men har liksom ikke funnet den perfekte enda:)

  SvarSlett
 2. Takk for det! Det samme tenker jeg når jeg leser din blogg....

  Har ikke bilde av den, men kan ta et bilde av den og publisere det.

  SvarSlett