fredag 14. august 2009

Kjøkken

Vi har valgt denne innredningen fra Designa Kjøkken. Vi er så langt veldig fornøyd med både innredning, løsninger og service. Kjøkkenet vil bli montert i uke 35. gjett om jeg gleder meg!!?
Veggene over benkeplaten skal tapetseres med denne tapeten fra Romo, den heter Lasari Charcoal. Mener denne kommer til å bli kjempefin sammen med den sorte stenplata. Dette er en papirtapet, og det er ikke akurat ideelt på et kjøkken, derfor kommer jeg jeg til å lakke over med matt lakk. I tillegg kommer vi til å montere en glassplate over koketoppen. Ved å velge tapet på kjøkkenet og dra stuefargen delvis inn her er håper jeg vi får et mer "stuepreg" over kjøkkenet.

5 kommentarer:

 1. Så stilig kjøkken!! Forstår godt at du gleder deg til å få det montert! Når det er gjort nærmer det seg jo virkelig et ferdig hus!:)

  Hvilken type glassplate er det dere skal ha over benkeplata? Vi skal ha en lignende løsning, men med et stort bilde stedenfor tapet. Skal være bak vask, og ikke platetopp, så tenkte vi ikke trengte et spesielt glass. Men så kom jeg på at det kanskje kan samle seg vann bak glassplata, og ødelegge bildet... Vet du noe om dette??

  SvarSlett
 2. Tøft med bilde da! Hva slags bilde skal du ha? Hadde i utgangspunktet tenkt på glassplate på hele veggen, men den er på over 5 meter så da måtte den i det minste skjøtes. Men har også blitt fortalt at i og med at tapeten skal lakkes er det egentlig ikke nødvendig med glass plate. Snakket med Designa om dette og de minnet om at damp fra kjeler kann være litt vel hardt for tapet og lakk (kanskje bildet ditt også?), så setter nok opp glassplate der. Over vasken har vi et avlangt vindu så dropper glass der. Har egentlig ikke tenkt på hva slags glass det skal være ennå. Men kjøkkenlevrandøren snakket om at vi burde ha herdet glass iallefall. Fikk navn på levrandøren deres, så skal ringe han i løpet av de nærmeste dagene.

  SvarSlett
 3. Sikkert ikke dumt å ha ei glassplate foran, nei! Jeg får høre med glassmesteren om hvor stor sannsynligheten er for at det kan komme fuktighet bak.

  Bildet vi skal ha er av sønnen vår, tatt på Solastranda!
  Mest hav og himmel, og han står med ryggen til!
  Har levert det inn til fremkalling, men ikke hentet det enda. Så spent på hvordan det blir!:)

  SvarSlett
 4. Er det det bildet som ligger på bloggen din? Det er så fint!!

  SvarSlett
 5. Jeg vet dette er veldig lenge siden, men husker du hvilken type lakk du brukte på tapeten og hvordan du gjorde det? Antall strøk, andre ting man må tenke på?

  mvh Torgeir Nes
  torgeir@nes.name

  SvarSlett