mandag 17. august 2009

Stue

Jeg hadde lyst til unngå at alle vegger i huset var hvite, så unntaket har blitt noen tapetvegger rundt omkring og stua. Jeg ønsket en varmere farge til stua enn hvit, så etter mye leting og litt prøving og feiling og gode råd fra Susanne, som i utgangspunktet var kjøkkenkonsulenten vår hos Designa, fallt vi for Marrakesh.

Salongen skal stå hjørnet, På veggflaten skal vi bygge peis

Synes sjøl vi er litt "modige" som har valgt en så mørk farge, men det er så mange vinduer og de "store" veggflatene som er der vil bli møblert, så satser på at det vil bli veldig ba når det er ferdig. Dessuten passer fargen veldig bra til blomstene i tapeten på kjøkkenet som ligger i tilknytning til stua.


På den lave veggen skal den lave skjenken vår stå
Det du ser til høyre på bildet over er trappeløpet. Dette skal være Egghvit for å binde sammen hallen nede og loftstue/gang oppe som også er Egghvit.

Spisestuen skal stå innerst, Det høye skapet skal stå på den ledige veggen
I stuen skal vi stort sett bruke møbler vi har fra før. Kjøpte skap, skjenk og spisestuemøbler i kirsebær fra BoConsept for 6 år siden. Er egentlig veldig fornøyd med disse selv om jeg kunne tenkt en annen overflate enn kirsebær.......


Trenger ny sofa, så skal kjøpe dette. Tenker det blir en hjørnesofa. Har også veldig lyst på en ny stilig stol som skal stå langs ytterveggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar