søndag 2. august 2009

Tomta

Vi hadde lenge vært å sett oss om etter ny bolig da tomtene på Justneshalvøya 8km fra Kristiansand sentrum ble lagt ut våren 2007. Vi hadde ventet på disse tomtene lenge, men ble skuffet da vi endelig fikk prospektet i hendene. Området så fantastisk ut, men strenge reguleringsplaner, små tomter og stive priser gjorde at vi måtte tenke oss godt om før vi bestemte oss for å hive oss på budrunde når de ca 40 eneboligtomtene skulle legges ut. Men vi fant ut at dette var vår sjanse og at det bare var å gjøre det beste ut av det.


Området var fortsatt urørt skog, og vi hadde bare et kart å gå ut fra da vi måtte velge hvilken tomt vi skulle satse på. Etter noen dagers studering av kart, og med telling av kotelinjer fant vi vår tomt , og det har vi ikke angret på. Vi valgte den høyeste tomt i området som også ligger nest innerst i en blindvei. Etter at utbygger hadde hogget ned området viste det seg også at vi fikk en fantastisk utsikt!

Hadde tenkt å legge ut linker over området, men nå er det meste av dette slettet i og med å eneboligtomtene er solgt, men her er nå iallefall link til hele utbygningsområdet.

http://justneshalvoya.no/

Vårt hus blir det aller første av i alt 1075 boenheter over en tidsperiode på 10 år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar