torsdag 13. august 2009

Loftstue

Loftstuen får store vinduer på 2 av veggene. Disse veggene ligger mot vest og nord, så sola vil stå på her om ettermiddagen og kvelden. Vi har "varmedempende" vinduer, satser på at disse har god effekt ellers vil det nok bli varmt her! Utsikten er det iallefall ikke noe å si på!

Fargen her skal være Egghvit, dette er ferdig malt. Ellers så skal veggen som kommer til venstre for disse vinduene ha en fond vegg med annen farge. Har ikke helt bestemt denne fargen ennå, tenkte jeg skulle vente til jeg har kjøpt sofa. Kanskje den blir brun....?

På dette bildet kommer loftstua lengst inne til venstre. Den "døra" man skimter til venstre er til Sofie sitt rom, Heine sitt rom kommer ved siden av. På andre siden er vårt soverom innerst, så er det garderobe mellom soverommet vårt og badet som har inngang omtrent der bildet er tatt fra. Trappen kommer opp mærmest kameraet, og skal ha "gjerde" bort til inngang av soverommet. Gavlen i motsatt side er tilsvarende denne slik at det blir gjennomlysning av etasjen. Makshøyde her er på rett i undetkant av 4 meter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar