torsdag 27. august 2009

Sofajakt

Har vært noen dager på jakt etter sofa. Er ikke så lett å finne noen som passer syns jeg. Lommeboka begynner å bli slunken så det er ikke rom for de store utskeielsene. Målene er jo en ting, men vil jo gjerne ha litt komfort og utseende er også viktig.

Det er jo veldig mange billige sofaer på salg nå, men de aller fleste er med chaiselong på, og det passer ikke inn i de rommene våre. Satser på 2 +3 seter nede, og hjørnesofa pluss pall som kan fungere som chaiselong ved behov. Noen tips?

4 kommentarer:

 1. Modulsofa, kanskje? De kan du jo settte sammen så du får nøyaktig den løsningen du ønsker.Her f.eks. http://www.bolia.com/nn-NO/catalog/Norway/Bolia_NO/Stuen/Modulsofaer/Mobili ? Selv har vi Kramfors fra ikea som hjørneløsning + pall, og er veldig fornøyd med den.

  SvarSlett
 2. Hei Nina,
  Koselig at du kikker på bloggen min og takk for tipset! Desverre har vi ikke Bolia i kristiansand...

  Tegnet en modulsofa på Bohus i går, den ble litt dyrere en tenkt, men kan godt være vi går for den likevel.

  SvarSlett
 3. jeg kjøpte en superbillig hjørnesofa til tvstua i tollfårbakken. betalte ekstra for å bytte stofftypen og ble kjempefornøyd... kanskje du husker den grå aktige jeg hadde i tvstua...? visste ikke dette gikk ann før jeg i desperasjon ble tipset av ei venninne, så tenkte jeg skulle si det i tilfelle du ikke visste heller:) elin

  SvarSlett
 4. Takk Elin!

  Skal tenke på det i videre jakt.

  SvarSlett