onsdag 26. august 2009

Opptur!!

Kjøkkenet er på vei likevel. Det blir levert i morgen, og de skal også begynne på monteringen da. Så kanskje det er ferdig til helgen!! De ringte i da og ga beskjed om det og at montøren mente vi burde tapetsere før montering, ikke etter slik de har tatt tidligere. Derfor måtte vi avbryte sofajakten og sette i gang tapetseringa. Resultatet ser bra ut så langt, men spent på hvordan det vil se ut når monteringa er ferdig!

Ellers så hadde vi møte med byggeleder i dag og fikk oppdatert framdriftsplanen. Ny dato vi jobber mot er 9. okt. Det er en mnd. senere enn tidligere planlagt. Kjedelig, men det er ikke så farlig bare det skjer ting der ute, og det gjør det for snekkeren skal heldigvis være tilbake i morgen. Det er også bestemt at parketten skal legges før trappa, så da kan vi snart begynne å skru IKEA-garderober!

Elektrikere har også vært der i dag og begynt med å sette på deksler og slikt på kontakter og brytere.

Har også vært og gjort siste finpuss på bestillinga av de runde stålbalkongene vi skal ha på hver av kortsidene. Ser stilig ut!

2 kommentarer:

 1. Så spennende!
  Forstår godt at det er frustrerende å vente lenger enn dere hadde forestilt dere...
  Men når dere ser at ting begynner å komme på plass, så begynner det jo å nærme seg noe:)

  Ser du skriver at elektrikeren holder på med siste innspurt! Betyr det at all listing og alle vegger er ferdige?
  Vi lurer nemlig på når vi skal be elektrikeren komme...

  SvarSlett
 2. Hei!

  Full gang igjen i dag!

  Neida vi er ikke ferdig med listing. Regner ikke med at de begynner med det før parketten er lagt. Ellers så er vi ferdig med alle vegger i de to øverste etg. Har igjen litt maling og bittelitt sparkling i underetg. Mangler litt fra snekkerene på noen av rommene før vi kan ta det siste. Elektrikeren gjør ikke så mye annet enn deksler og slikt. Dumt å sette på disse før malinga er ferdig, så regner med at han kommer tilbake når vi er ferdige nede også.

  Når regner dere med å flytte inn?

  SvarSlett